Meni
Košarica

Zaradi povečanega obsega naročil lahko pride do zamude pri dostavi. Prosimo za razumevanje.

Hladno stiskana olja

Model: 0099
Hladno stiskano bučno olje je pridobljeno s stiskanjem nepraženih bučnih semen najboljše kakovosti. Okus ima po bučnih semenih in je zelene barve. Zaradi hladnega stiskanja Ima visoko biološko vrednost.  Vsebuje vitamin E.Uporaba: za solateOlje hranite v zaprti steklenici, v temnem in hla..
11.70€
Brez DDV:10.68€
Model: 0440
Primerno za uporabo pri vseh receptih in jedeh, kjer bi običajno uporabili oljčno olje. Ker pri segrevanju izgubi okus in kakovost, se ga ne priporoča pri pripravi jedi na temperaturi nad 70°C.Poreklo: SlovenijaProizvaja in polni:Jeruzalem SAT oljarna in mešalnica Središče ob DraviLj..
3.20€ - 5.20€
Model: 0471
Olje grozdnih peškJedilno nerafinirano in nefiltrirano olje grozdnih pešk, pridelano iz grozdnih pečk .Ojača aromo jedi, ter se lepo kombinira z zelišči in začimbami. Primorci ga uporabljajo za marinado različnih vrst rib.Poreklo: SlovenijaProizvaja in polni:Jeruzalem SAT oljarna..
8.00€ - 18.00€
Model: 0310
Orehovo hladno stiskano olje 0,25LUporablja se lahko samostojno ali v kombinaciji z drugimi olji.Orehovo olje ima bogat, oreškov okus, ki je kot nalašč za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov.Orehovo olje je najbolje uporabiti termično neobdelano hladno. Če orehovo olje segreva..
10.80€
Brez DDV:9.86€
Model: 0518
Repično hladno stiskano olje 0,25LHladno stisnjeno repično olje ima rahel okus po oreških in ga lahko segrejemo do največ 175°C, primerno pa je tudi za izboljšanje solatnih prelivov. Poreklo: SlovenijaProizvaja:JERUZALEM SAT OLJARNA IN MEŠALNICA SREDIŠČE, d.o.o. Ljutomerska cesta 4,..
3.30€
Brez DDV:3.01€
Model: 0433
Hladno stiskano bučno olje je pridobljeno s stiskanjem nepraženih bučnih semen najboljše kakovosti. Okus ima po bučnih semenih in je zelene barve. Zaradi hladnega stiskanja Ima visoko biološko vrednost.  Vsebuje vitamin E.Olje hranite v zaprti steklenici, v temnem in hladnem prostoru.Upor..
6.00€ - 11.50€
Model: 8484
Olje črne kumine:vsebuje visok delež biološko aktivnih večkrat nenasičenih maščobnih kislin, je hladno stiskano, je brez dodanih kemikalij, ne vsebuje dodanih aditivovČrna kumina je izjemno cenjeno zelišče v ljudski medicini in velja celo za eno najbolj zdravilnih rastlin na našem..
15.00€
Brez DDV:13.70€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)